Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Teljes körű esküvőszervezés


Teljes körű szolgáltatásunkat azoknak a pároknak szoktuk ajánlani, akik pl. külföldön élnek és a távolság miatt nem tudnak intézkedni; akiknek nincs affinitásuk a szervezéshez és /vagy a munkájuk mellett nincs idejük a szolgáltatók és az anyagminták között válogatni. De egészen egyszerűen akkor is ajánljuk ezt a csomagot, ha valaki csak élvezni szeretné az előkészületeket és csak a ruhapróbára és a sütikóstolóra szeretne elmenni. Hisz ebben az esetben- természetesen szigorúan mindent a párral egyezteve – mindent mi szervezünk le a helyszíntől a dekorosig, a menetrend összeállítástól az utolsó simításokig, hogy nektek csak annyi feladatotok legyen, hogy élvezitek életetek legszebb napját.

Egyedülálló módon nálunk van lehetőségetek szolgáltató(kat) kölcsönözni! Mit is jelent ez? Ha már leszerveztetek sok mindent, de még hiányzik néhány szolgáltató-szolgáltatás, mi ebben is tudunk segíteni! Vegyétek igénybe a SZOLGÁLTATÓ KÖLCSÖNZÉST, és mi csak olyan szolgáltatókat ajánlunk ki nektek, akikre még szükségetek van. Partnereink között mindenkit megtaláltok a fotóstól a szertartásvezetőig, a cukrásztól a Dj-ig, akik mind profik és azon lesznek, hogy tökéletes munkát nyújtsanak.

Minden szervezés itt kezdődik. Terem vagy szabadtér, hotel vagy kastély, vízpart vagy sátor – ezt Nektek kell megálmodni. Mi pedig az elképzelésetek alapján segítünk megtalálni a legtökéletesebb helyszínt. S ha megvan az alap, kezdjük az építkezést.
A násznép fergeteges és jó hangulatának meghatározója, záloga a jó zene. Döntsetek zenekar vagy DJ mellett, természetesen a választott szolgáltatónak mindenféle zenei ízlést ki kell elégítenie, a hagyományostól a modern zenéig, a kívánságotok szerint. Rengeteg stílusú zenekar és DJ létezik már a piacon, így biztos megtaláljuk számotokra a legtökéletesebbet!
A párok egyre gyakrabban választják a szertartásvezető munkáját az anyakönyvvezető helyett a nagy napon. Persze a szertartásvezető nem hivatalos szerv, így anyakönyvvezető előtt mindenképp meg kell jelenjetek egy korábbi alkalommal, de ha szeretnétek nagyon egyedivé, személyessé tenni a szövegezést, ünnepnapra esik a választott időpont, vagy egy csodás éjféli szertartást álmodtatok meg, akkor a szertartásvezető lesz a tökéletes választás számotokra.
Ahhoz, hogy a nagy nap felejthetetlen pillanatait újra át tudjátok élni, hogy elkészülhessenek a szép fotóalbumok és kikerülhessenek a bekeretezett képeitek a nappali legelőkelőbb helyére, profi fotósra és videósra lesz szükségetek. Szolgáltatóinkban garantáltan nem fogtok csalódni, referenciákkal állnak rendelkezésetekre.
A jó ceremóniamester/vőfély feladata, hogy pontosan és szépen levezényelje a lakodalmat. A vőfély elsősorban a hagyományos, mulatós lakodalom szószólója, aki rímekkel, humoros versekkel szórakoztatja a vendégeket. A ceremóniamester pedig modern, mai hangulatban vezeti le az esküvőket, elegánsabb megjelenésű, bulisabb, modernebb esküvőkre ajánlott! A legjobb vőfélyek és ceremóniamesterek közül tudunk Nektek ajánlani, ráadásul nem csak férfiakat, még női ceremóniamestert is.
Egy hétköznapi helyet ünnepi helyszínné az esküvői dekoráció tesz. Hogy élő virágok vagy elegáns papírdekoráció, fényfüzérek, vagy léggömbök kerüljenek felhasználásra, és mindenezek milyen színben és formában, az csak a Ti ízléseteken múlik. Remek dekorosainknak eddig még nem létezett lehetetlen… Tegyétek Ti is próbára őket!
Egy apró gesztus, kis figyelmesség, melynek minden vendég örül. Így a nagy nap, számukra még emlékezetesebbé válik. Szolgáltatónk széleskörű kínálata mellett még rózsabox-ok közül is válogathattok az örömanyáknak.
Az esküvői meghívó az első lépés, az első jelzés a nagy napról, a rokonok, barátok és az ismerősök felé. A választott szövegnek, idézetnek, a desing-nak mind Benneteket kell tükröznie. Grafikusokkal és nyomdával is kapcsolatban állunk, így a legszebb meghívót prezentáljuk Nektek a lehető legrövidebb határidő alatt.
Ha a választott helyszínen nincs catering, szolgáltatóink ajánlataiból már tudtok is választani. De ha csak csokiszökőkutat, candy bar-t vagy koktélpultot szeretnétek, természetesen erre is van lehetőség. Cukrászaink pedig finomabbnál finomabb és különlegesebbnél különlegesebb torta- és süteménykínálattal várják megkereséseteket.
Ha a vendégek között több lesz a gyermekes család , érdemes a legkisebbekre is gondolni. Szeretnétek, hogy az esküvőn kicsik és nagyok is jól érezhessék magukat és hogy a szülők gondtalanul élvezhessék a nagy pillanatokat? Kiváló animátoraink kézműves foglalkozásokkal, ügyességi és társasjátékokkal foglalkoztatják a gyerekeket az este alatt.