Referenciák

Mindig nagyon jól esik nekünk, amikor a kedves párjainktól dicsérő szavakat kapunk és még jobban, amikor ezt a nyilvánossággal is megosztják. E szép sorokat ezúton is köszönjük, ezúton is azon fogunk dolgozni, hogy minden ügyfelünk hasonlóan elégedett legyen a munkánkkal.

 

Erzsi és Ricsi:

"Kedves Start Wedding! Kedves Kriszti és Sanyi! Ezzel a képpel szeretnénk megköszönni nektek, hogy felejthetetlenné tettétek a Nagy Napunkat. Nélkületek nem ment volna minden ilyen simán. Köszönjük a rengeteg segítséget és ötletet az előkészületekben és a lebonyolításban. Ritka az ilyen profi csapat mint Ti. Külön köszönet Sanyinak a party hangulatért. Azóta is a fergeteges bulit emlegetjük."

 

Eszter és Gábor:

„Krisztit még a gimnáziumból ismerem, már akkor is jól szervezett események kulcsfigurája volt. Korábban már hallottam, hogy azóta rendezvényekkel és esküvőkkel foglalkozik, így nem volt kérdés, hogy őt kérjük meg, segítsen lebonyolítani az esküvőnket. Már a szervezés alatt sokat segített, mindig megkérdezte, miben tud segíteni, az esküvő alatt pedig minden felmerülő probléma (nászajándékok tárolása, vendégek kérései, helyszínek berendezése, rendőrök kiérkezése…) hipp-hopp elrendeződött, így nekünk csak élvezni kellett a napot. Csak ajánlani tudjuk!”

 

Orsi és Peti:

 

„Kriszti - két hónap kitartó keresés árán - a föld alól is előkerítette nekünk a helyszínünkhöz passzoló székeket. Nem kérdezte, miért nem felel meg a 29. változat, csak ment tovább rendületlenül. Mivel Budapestről szerveztük a szegedi esküvőnket, nagy segítség volt, hogy kézben tartotta és elintézte helyettünk a helyi ügyes-bajos dolgokat. Időpont egyeztetésben mindig rugalmas volt és segítőkész, megkönnyítette nekünk a szervezés folyamatát.”

 

 

Betti és Tamás:

 

„Fiatalos, rugalmas csapat. Bármit megvalósítanak. Kreatív fotózásban sem ismernek határokat! Csak ajánlani tudom!!!”